Koude soep van avocado en spinazie

Pascale Naessens

Versnipper het knoflookteentje en fruit het aan in wat olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat heel kort meestoven, ...
Ingrediënten: rijpe avocado's, citroen, verse spinazie, knoflook, lente-uitje
Beginner Minder dan 15 minuten Soep 4 personen

Paprikasoep

Let's Get Fit!

Pel de uien en snijd in 4. ...
Ingrediënten: uien, rode paprika's, groene paprika, knoflook, vetarme kippenbouillon
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten 2 personen

Soep met erwtjes en ham

Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Verhit de olie in een kookpan en fruit de ui en de knoflook. Doe er ...
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, gekookte ham, in reepjes, vetarme kippenbouillon
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Soep 4 personen

Pompoensoep met tofoe

Snijd de pompoen en selderij in kleine blokjes. Pel en snipper de uien. Snijd de tofoe in kleine schijfjes. ...
Ingrediënten: pompoenvlees, selderijstengel, uien, tofoe, quinoa
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Spinaziesoep met erwten, en peperkoek

Fruit de groene erwten in de Alpro soya Bakken en Braden in een kookpot zonder deksel. ...
Beginner Belgisch Soep 4 personen

Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus

Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers 2 eetlepels citroensap. ...
Ingrediënten: citroen, sint-jacobsvruchten, peper en zout, boter, droge witte wijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 4 personen

Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet

Sofie Dumont

Schil de rode biet en snij ze heel fijn zodat je de sneetjes mooi kan oprollen. Maak 12 zulke fijne rolletjes en ...
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Salade 2 personen

Gekruide appelsamosa's

Schil de appels en rasp grof. ...
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij het grijze vettige gedeelte van de zalm. Tip: scherp mes. Snij in flinterdunne plakjes. Leg op een bord. ...
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mosterd, citroen, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Voorgerecht 4 personen