Boterham met Tartare d’Anvers
Ingrediënten: versgemalen biefstuk, Parmezaanse kaas, rucola, witte selder, bruin brood (60g per snede)
Boterham met zure haring, rode biet en appel
Feuilleté met rode vruchten, basilicum en stevia
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Appel-en peren amandeltaart met stevia
Suikervrije cupcakes met mango en kiwi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kiwi, mango, platte kaas (type Petit Suisse), bloem, sesamolie
Broodje met tonijnsalade, rode paprika en lente-uitjes
Ingrediënten: citroen, rode paprika, lente-ui, tonijn (uit blik), vetstof bv. Becel pro.activ Délice
Roomijs zonder suiker
Ingrediënten: eidooiers, vanillestok, zoetmiddel, melk, echte boter
Heksensoesjes
Ingrediënten: water, magere melk, grasboter, witte bloem, eieren
Havermout pannenkoeken
Piet Huysentruyt - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: fijne havermout, ei, haverdrank, platte kaas, pure chocolade (70%)