Chocolade tompoes, French Coffee en vanille-kirsch truffels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeuwse wafeltjes met aardbeien, rozen en witte chocolade
Ingrediënten: aardbeien, yoghurt, slagroom, witte chocolade, eidooiers
Kersentaart en gin-tonic
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Cremeux van chocolade, espuma van koffie en een crumble van hazelnoot en amandel
Ingrediënten: volle melk, suiker, eigeel, pure chocolade, room (40%)
Crème van speculoos, sorbet van limoen en basilicum en specerijenolie
Ingrediënten: limoensorbet, speculoospasta, room, mascarpone, olijfolie
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Peer met crème van nougat en pistache
Ingrediënten: peer, mascarpone, eierdooiers, siroop, nougatpasta