Chocolade tompoes, French Coffee en vanille-kirsch truffels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeuwse wafeltjes met aardbeien, rozen en witte chocolade
Ingrediënten: aardbeien, yoghurt, slagroom, witte chocolade, eidooiers
Sushi van basilicum en ananas
Ingrediënten: ananas, melk, vanillestokjes, suiker, ronde rijst
Cannelloni van zeebaars met groene papaja
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Millefeuille van bosaardbeien met tagada-roomijs
Ingrediënten: melk chocolade, witte chocolade, melk, room, eigeel
Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Kersentaart en gin-tonic
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gebakken ganzenlever met crème van rode biet
Ingrediënten: stukjes ganzenlever van ongeveer 50 gram, granaatappel, radijsjes, mayonaise, gekookte rode bieten
Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker