Gemarineerde scampi op een stokje
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
Ingrediënten: rauwe ham, hazelnoten, bruine champignons, sjalotjes, xeresazijn (of balsamicoazijn)
Rauwe zalm met zalmeitjes en tomaten
Ingrediënten: zalmfilet, zalmeitjes, tomaten, bieslook, sap van 1/4 citroen
Minipizza's van courgette en tomaat
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Warme ananascocktail van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Dipsaus: guacamole
Hapje met pittige langoustine van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: langoustines, olijfolie, look, piment d'Esplette, peterselie
Zelf chips maken
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, plantaardige olie, zout, lookkruiden,
Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)