Yoghurt met speculaas en pompelmoes

Schenk de Alpro soya Mild & Creamy in een kom. ...
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro soya Mild & Creamy Natuur, Speculoos, Pompelmoes, ,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Yoghurt met rood fruit en pistachenootjes

Schenk de Alpro soya Mild & Creamy in een kom. ...
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro Soya Mild & Creamy natuur, aardbeien, Pistachenoten, braambessen, frambozen
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Aardbeiensmoothie met yoghurt

Pieter Declercq

Doe de yoghurt, melk en aardbeien in een maatbeker. ...
Ingrediënten: melk, aardbeien, Griekse yoghurt, suiker,
Voor kinderen Minder dan 15 minuten Belgisch Dranken 4 personen

Gratin dauphinois met courgette

Warm de Alpro Drink Nature en de Alpro Cuisine op in een steelpannetje. Voeg hier het laurierblaadje en geperste ...
Ingrediënten: plantaardige melk bv Alpro Drink Nature , plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, knoflook, laurierblaadje, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Pruimenconfituur met gember en stevia

Snijd het vruchtvlees van de pruimen in kleine stukjes en de gember in heel kleine blokjes. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten

Snijd de vijgen in stukjes. ...
Ingrediënten: potjes (230ml), vijgen, citroen (enkel zeste), citroensap, sinaasappelsap (versgeperst)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 1 personen

Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de paté: maal het vlees (varkensnek en - buik, fazantenvlees en lever) fijn met een vleesmolen of in een ...
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Glutenvrije en lactosevrije havermoutpap

Doe de havervlokken in een kommetje en voeg het kokende water toe. Roer goed.  ...
Ingrediënten: glutenvrije havervlokken , kokend water, plantaardige melk , 10 diepvriesframbozen, chiazaad
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Brits 1 personen

Messchedes in de oven

Pascale Naessens

Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten: messchedes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hapje 4 personen

Ontbijtmuffins

Verwarm de oven voor op 170 graden. ...
Ingrediënten: havermout, banaan, eieren, sojamelk, bicarbonaat
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 4 personen