Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Yoghurt met speculaas en pompelmoes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro soya Mild & Creamy Natuur, Speculoos, Pompelmoes, ,
Yoghurt met rood fruit en pistachenootjes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro Soya Mild & Creamy natuur, aardbeien, Pistachenoten, braambessen, frambozen
Ovengebakken hokkaidopompoen met notengremolata en spiegelei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Havermoutburgers met mozarella, knolselder en guacamole
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode linzen, water, havervlokken, wortel, rode ui
Volkorenpasta met paddestoelen, kerstomaatjes en Provençaalse kruiden
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, broccoli, 450 g gemengde paddestoelen , een bakje kerstomaten , olijfolie
Voor de kinderen: Zweedse gehaktballetjes
Ingrediënten: plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, ei, broodkruim (+/- 125gr), zout, zwarte peper