Koude soep van avocado en spinazie
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Toast champignon
Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Salade van geroosterde wortelen en avocado met een dressing van sinaasappel en citroen
Ingrediënten: middelgrote wortelen, in verschillende kleuren, inclusief het loof, komijnzaadjes, gedroogde chilipepers, verkruimeld, zeezout en versgemalen zwarte peper, knoflook, gepeld
Kervelsoep met croutons, balletjes en avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouillon (of groentenbouillon), uien, selderstengels, wit van prei, aardappelen (loskokend)
Tonijn met aardpeer en koriander
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen