Panna cotta, verbenamousse en-meringue en citroengranité
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: suiker, citroenverbena-bladeren, eiwit, vanillestokjes, druivenpitolie
Macarons gevuld met verse geitenkaas uit Ozo en een kern van framboos, afgewerkt met framboos en limoen
Ingrediënten: roze macaronschelpen, verse geitenkaas, Jamaïcaanse peper, room, verse koriander
Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk
Gentse kop van aardbeien, citrusvruchten en banaan
Ingrediënten: rode pompelmoes, eetappelsienen, passievruchten, suikersiroop (100gr water + 100gr suiker), gelatine
Chocolade-krokantje met koffieroom, praliné en karamel
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: chocolade, hazelnoten, boter, bloemsuiker + wat extra, bloem
Citroencrème met rode vruchten en honingkoekjes
Ingrediënten: citroen (schil), boter, eieren, suiker, slagroom
Appel-en peren amandeltaart met stevia
Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden
Ingrediënten: stevige peren, Griekse yoghurt, Hoegaarden, schilfers van Roquefortkaas, rasp van citroen, limoen en bloedappelsien
Tompoes met saffraancrème en pruimen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: rond vel bladerdeeg, pruimen, saffraandraadjes (of een snuifje saffraanpoeder), sesamzaadjes, witte bessen