Gemarineerde scampi op een stokje

Pascale Naessens

Pel de scampi en verwijder het darmkanaal (langs de rugzijde), leg ze in een schaal en giet er een goede scheut ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hapje 4 personen

Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie

Pascale Naessens

Hak de hazelnoten grof in een mixer en snijd de bladpeterselie fijn. Zet opzij. ...
Ingrediënten: rauwe ham, hazelnoten, bruine champignons, sjalotjes, xeresazijn (of balsamicoazijn)
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hapje 2 personen

Warme ananascocktail van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: ananas, chilivlokken, zwarte peperbollen, kaneelstokjes, kruidnagel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Gin-Tonic: Martin Miller's Gin

Edward Vanhoutte

Haal de schil van een limoen met een dunschiller.  ...
Ingrediënten: Gin (Martin Miller's Gin), tonic (Fever Tree), limoen, komkommer,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Cocktails 1 personen

Hapje met pittige langoustine van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het hapje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: langoustines, olijfolie, look, piment d'Esplette, peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Zweedse gehaktballetjes met pepersaus

Pieter Declercq

Doe het brood in stukken drenk de sneetjes in melk. ...
Ingrediënten: wit brood, melk, gemengd gehakt, peper, fijngesneden peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Tortillamuffins met crumble van spek

Pieter Declercq

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het spek op een bakplaat en bak krokant in de warme oven. Snij het spek daarna ...
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Geroosterde gele biet met peer en ricotta

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: bieten, olijfolie, honing, zout, sjalotjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Heerlijk sapje op basis van selder, komkommer en peer

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het drankje en de edamebonen aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: selder, komkommer, peer (+ 1 extra als het niet zoet genoeg is), gember, limoen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Salade met rucola, mango, avocado en gerookte zalm

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: walnoten, olijfolie, , mango , zwarte peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen