Warme ananascocktail van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Freakshake: Pink Delight
Ingrediënten: aardbeienijs, aardbeienmelk bv. Fristi, aardbeiencoulis, slagroom, roze donut
Millefeuille van bosaardbeien met tagada-roomijs
Ingrediënten: melk chocolade, witte chocolade, melk, room, eigeel
Mocktail met chili, bloedsinaasappel, limoen en tonic
Ingrediënten: rode chilipepers, suiker, water, limoenen, tonic
Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Paasdessert met Maredsous, bier en kaas
Ingrediënten: Maredsous Fagotin Traditie, bruin brood, Luikse siroop, peren, amandelen
Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs