Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Frisse sangria met witte wijn en citroen
Ingrediënten: Spaanse witte wijn, sinaasappels, citroenen, poedersuiker, Sprite
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Sandra's Slimme Start: Wintersangria
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Ingrediënten: droge rode wijn, cava, sinaasappelsap, granaatappelsap, vanille-extract
Inktvis in tomatensaus
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken