Lekker Iers: Shortbread met zalm en dille
Ingrediënten: boter (Kerrygold), kristalsuiker, bloem (gezeefd), volkorenbloem (gezeefd), suiker (om te bestuiven)
Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,
Luchtige kerststronk met sinaasappel en mandarijntjes
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, poedersuiker, amandelpoeder
Thaise kokoscrumble met rabarber en aardbei en spicy latte
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Spinazie-, banaan- en havermoutmuffins en soja kruidenlatté
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Appel- en perencake met rozijnen en rum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Perentaart met gebrande nootjes en lichte sorbet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Wafels met chocoladesaus en koffieslagroom
Ingrediënten: kardemompeulen, magere melk, donkere chocolade, zeste van 1 sinaasappel, sojaroom (om op te kloppen)