Croque monsieur met witloof, cheddar en gerookte ham
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Polenta met spekjes, salie en parmezaan
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Rundscarpaccio met basilicumolie, parmezaanse kaas, paddenstoelen op olie en notensla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Parmezaanse kaasschilfers, notensla, peper, paddestoelen op olie, basilicumblaadjes
Toast met pesto
Ingrediënten: pijnboompitten, basilicumplanten, pecorino kaas, geraspt, knoflook, ontveld, olijfolie
Gebakken schorseneren
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: schorseneren, azijn, room, boter, bieslook
Italiaanse croque monsieur
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Gandaham, verse basilicum, boter, mozzarella, tomaten