Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tabouleh aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: bloemkool, granaatappel, kikkererwten , zongedroogde tomaten, Ras el hanout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters Salade 4 personen

Frisgroene flensjes gevuld met romige bloemkoolcrème

Maak eerst de vulling. Kook de bloemkoolroosjes gaar, laat ze even afkoelen en mix ze met de sojaroom en de brie. ...
Ingrediënten: dragon, spinazie, bloem, boter, melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Asperges in een licht roomsausje

Hak de ui, zongedroogde tomaten en rucola fijn. Schil de asperges en kook ze op klassieke wijze: 15 minuten in ...
Ingrediënten: ui, enkele zongedroogde tomaten, rucola, groene asperges, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht

Brooddoos met groentensoldaatjes en hummus

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de groene hummus: giet de bonen af, spoel goed. Kook de broccoliroosjes gaar (4 à 5 minuten), giet af ...
Ingrediënten: broccoli, erwten, witte bonen (bokaal), peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Champignontaartje met geitenkaas

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Prik met een vork in het midden van het bladerdeeg. ...
Ingrediënten: bladerdeeg (10 x 10 cm), champignons, geitenkaas, knoflook, zure room
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Gebak 4 personen