Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lamsbrochettes, snelle auberginekaviaar en yoghurtsaus met munt
Ingrediënten: lamsbout (Europees lam), paprika's, olijfolie met look, verse tijm, komijn (gemalen)
Visköfte met hummusdip, cakejes van marsepein met citroencrème au beurre en watermeloenpunch
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kruidige lamsjachtschotel
Ingrediënten: komijnzaad, kardemompeulen, plantaardige olie, in dunne halve ringen , lamsbout
Pita's van lamsvlees met tzatziki
In bier geroosterde varkensschouder met pruimensaus
Ingrediënten: 1,5 - 2 kg varkensschouder , olijfolie, gedroogde wilde oregano, selderiezout, Engels mosterdpoeder
Vis kebab van Foodtruck Jean Sur Mer
Ingrediënten: kibbelingbeslag Jean Sur Mer, witte vis, sesamzaadjes, Marrokaans brood, komkommer