Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Inktvis opgevuld met garnalen, groenten en kruiden
Ingrediënten: schoongemaakte inktvissen, gepelde garnalen (300 gr uitgelekt), tomaten, rode paprika, knoflook
St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Zelfgemaakte groenteburger met bulgur en rode biet
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bulgur, look, peper, appel-ciderazijn, gedroogd volkorenbrood
Taartjes met spinazie en walnoten
Ingrediënten: boter, plus wat extra gesmolten boter, olijfolie, ui, in plakken gesneden, bruine basterdsuiker, jonge spinazieblaadjes
Risotto met gele pompoen, blauwe geitenkaas en amarettikoekjes
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, gele pompoen, in blokjes gesneden en al half gaargekookt, boter, groentenbouillon, parmezaans kaas
Grijze garnalen met tartaar van tomaten, ijs van olijfolie en schuimpje van tomaat
Ingrediënten: melk, room, glucose, dextrose, zout
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Glutenvrije, lactosevrije en suikervrije peperkoek
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: agave siroop (glutenvrij), glutenvrije bloem, steranijs, speculaaspoeder (glutenvrij), eieren