Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Foodpairing met tomaatjes
Wintersalade: postelein- spinazie- veldsalade- waterkers
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: postelein, jonge spinazieblaadjes, veldsla, waterkers, Oud Brugge
Linzenpaté
Ingrediënten: wortel, wit van prei, look, groentebouillon, geweekte groene linzen
Trio van schorseneer
Ingrediënten: schoongemaakte schorseneren, kippenbouillon, room, peper, grof zout
Roggeverdommeke
Ingrediënten: rozijnen, boter of broodbereidingsmiddel, boter, kristalsuiker, zout
Aardperenzalfje met gestoomd eigeel
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tatin van witloof
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken