Kinderspel: appelhapjes met heerlijke toppings

Jordy Geuens

Was de appelen. Snij in twee en elke helft nog eens in twee. Verwijder het klokhuis. Steek op een prikker. ...
Ingrediënten: appels, stukjes chocolade, caramelsaus, smarties, bosbessen
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen

Wout Bru

Bereid de kruidenchapelure: meng de boter met paneermeel, peperkoekpoeder, Chinese kruiden, piment espalette en ...
Ingrediënten: Chinese vierkruidenmengsel, pigment espalette, jonge uitjes, chilipoeder, peperkoekpoeder
Expert Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Cannelloni van zeebaars met groene papaja

Sergio Herman

Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (druivenpitolie, olijfolie, sojasaus, sushi-azijn en peper) en breng ...
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Gevorderde Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Lamsvlees met aubergine, geitenkaas en geroosterde paprika

Sergio Herman

Auberginecrème: Snijd de aubergines doormidden, snijd het vruchtvlees in met een scherp mes en kruid het met peper ...
Ingrediënten: peper, zout, suiker, knoflook, olijfolie
Expert Meer dan 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Gekonfijte lamsschouder met krokant gebakken spätzle met salie en gekonfijte tomaten

Wout Bru

Leg peper, zout, tijm en rozemarijn op de lamsschouders en stop het vlees in een vacuümzakje met olijfolie. Stoof ...
Ingrediënten: water, lamsschouders, eieren, geconfijte tomaten, salie
Expert Meer dan 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Rouleau van Zeeuws lam, fleurs de courgette, zoete ui en lamsjus met specerijen

Sergio Herman

Voor de lamsrouleau: Snijd de schoongemaakte lamsbout in gelijke stukken, sla ze voorzichtig plat, kruid ze met ...
Ingrediënten: lamsbout (zonder bot), currypasta, olijfolie, limoen, peper en zout
Expert Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Soesjes met zalmmousse

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Verwarm de oven alvast voor op 180 C°. ...
Ingrediënten: eieren , bloem, melk, boter, Snufje zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch 4 personen

Regenboog wrap met kip, groenten en yoghurt

Was de groenten. Snij de tomaat in blokjes. Hak de pijpajuin fijn. Rasp de wortel en snij de komkommer in halve ...
Ingrediënten: tomaat, lente-ui, wortel, komkommer, kipfilet
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Filet mignon van kalf met morieljes

Verwarm uw oven voor op 200°C. Smeer de filet mignon in met mosterd en laat ongeveer 45 min. bakken. Vergeet het ...
Ingrediënten: filet mignon van kalf, mosterd, diepgevroren morieltjes, volle room, kalfsfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Blub De Vis: zalm, prei en puree

Schil de aardappelen. Kook of stoom ze gaar. ...
Ingrediënten: bloemaardappelen, melk, nootmuskaat, margarine, peper
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen