Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Sandra's Slimme Tips: Groentenfrietjes
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Rode paprikasoep van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode ui, rode paprika's, appels, kerrie, water
Soep met erwtjes en ham
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, gekookte ham, in reepjes, vetarme kippenbouillon
Pastinaak-broccolisoep
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 pastinaken, 2 teentjes knoflook, 2 witte uien, 2 broccoli, groentebouillon