Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Thaise kokoscrumble met rabarber en aardbei en spicy latte
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Thais soepje met pompoen en king krab
Ingrediënten: butternut pompoen, chatka king crab, fijngesneden sjoltten, look, zeer fijn gesneden, chilipeper, stengel en zaadjes verwijderd en fijngesneden
Pompoensoep met scampi’s, citroengras, koriander en chili
Ingrediënten: citroengras, pompoen, uien, chilipeper (naar smaak), knoflook
Zomerse gazpacho met gamba's, look en marinade van tomaat
Ingrediënten: munt, basilicum, ketchup, gamba's, look
Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze
Soep van witte bonen en chorizo
Ingrediënten: tomaten, paprikapoeder, gehakte verse tijm, look, selder
Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van