Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Gazpacho van tomaat en kers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomaten, komkommer, kersen, rode paprika, chilipeper
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Vitello tonato
Ingrediënten: citroen (sap), zout, peper, ansjovis, mayonaise
Tomaat garnaal met mozzarella espuma
Gevulde sardientjes
Ingrediënten: niet te grote sardientjes, zonder schubben, paneermeel van gedroogd brood, witte ui, knoflook, gedroogde Corinthe krenten
Artisjok met ansjovisvinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: artisjokken, citroenen, tijm, zout, laurier
Vitello Tonato
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalfsgebraad, witte wijn, water, laurier, tijm
Heerlijke minimozzarellakroketjes
Ingrediënten: minimozzarellabolletjes, eieren, bloem, paneermeel, panko