Pizzetta's Hawaï en Prosciutto

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video voor de handige instructies. ...
Ingrediënten: sjalot, olijfolie, knoflook, tomatenblokjes (uit blik), Provençaalse kruiden
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Nacho's met spek en tomaten-paprikasalsa

Pieter Declercq

Bak het spek krokant in een warme oven (200°C). Hak het daarna in kleine stukjes. ...
Ingrediënten: nacho's, look, paprika, kerstomaatjes, tabasco
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen

Jordy Geuens

Snij met een vormpje sterren, hartjes, … uit een vel bladerdeeg, duw er een satéstokje in en leg ze op een bakplaat ...
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten

Pieter Declercq

Verkruimel de feta. Doe in een maatbeker. ...
Ingrediënten: feta, Griekse yoghurt, olijfolie, zongedroogde tomaten, zeezout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Italiaans geroosterde vijgen

Was de vijgen en snijd doormidden. Snijd de plakken ham in vier repen. ...
Ingrediënten: verse vijgen, dunne Italiaanse ham (60gr), honing, balsamicoazijn, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Tricolore Belgische tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade

Pieter Declercq

Doe alles voor de zwarte tapenade in een mixer. Mix fijn. ...
Ingrediënten: Zwarte olijven (ontpit), look, kappertjes, zongedroogde tomaten, basilicum
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Feesthapje van Vers Talent An: Tapenade van paprika en tomaat

An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An

Halveer de paprika’s. Verwijder de zaadlijsten. Snij in reepjes en dan in stukjes. ...
Ingrediënten: paprika's, rode ui, look, tomaat, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Maak een kruidige tomatensaus door de fijngesneden sjalot te fruiten in olijfolie. Blus met een scheutje witte ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Multigranencrostini met spread van artisjok en rucola

Warm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten: look, olijfolie, meergranenbrood, pijnboompitten, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen

Stokbrood met pesto, tomaat, mozzarella en Parmaham

Pieter Declercq

Snij het stokbrood open. Smeer in met pesto. ...
Ingrediënten: stokbrood, pesto, tomaten, mozzarella, peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen