Italiaans geroosterde vijgen
Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Huisgemaakte lasagne
Ingrediënten: lasagneblaadjes, mozzerella, geraspte gruyèrekaas, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden, ui
Salade met venkel en kip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Papillot met tongschar, pesto en pasta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tongschar (zonder vel en graten), prei, brocolli, cava, courgette
Groentenlasagne met paprika en courgette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Tagliatelle scampi in roomsaus
Ingrediënten: tagliatelle, groentenbouillon, room, witte wijn , peterselie
Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel)
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kalfsgebraad van ongeveer 600gr, eiwit, gehakte peterselie, mosterd, gehakte sjalot