Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Crostata met appelsien en confituur
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boter (koud), bloemsuiker, bloem (00), eidooiers, zout
Citroen met granité van limoncello en pistachecremeux uit La Mamma
Ingrediënten: suikerwater (helft suiker, helft water), limoncello, citroenen, eidooiers, room
Soepje van witte chocolade en prosecco peertjes van An Steyvers
De Feestkeuken van Sofie: Duo's van panna cotta met mango en vanille
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: rijpe mango, limoenen, slagroom (40% vetgehalte), kokosroom, kristalsuiker
Panna cotta van amandelmelk en druiven
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelmelk, geroosterde amandelschilfers, melk, opgeklopte room, gelatineblaadjes
Chocoladebiscuit met mascarponemousse en aardbeien
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Italiaanse koekjes (biscotti)
Ingrediënten: bloem, kristalsuiker, eieren, volledige amandelen, pure chocolade
Panna cotta
Ingrediënten: rietsuiker of kristalsuiker, , vanillestok, marsala, room met minimum 40% vetgehalte
Torta Caprese Al Limone (dolce)
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: fijne witte suiker, eierdooiers, witte chocolade, boter, amandelmeel