Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Inktvis in tomatensaus
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer
Ingrediënten: komkommer, verse dille, zalmfilet, grof zeezout, suiker
Gebakken sardines met patatas bravas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tomaten, peper, zout, suiker, olijfolie