Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Rode cupcakes
Italiaanse appeltaart
Ingrediënten: eieren, zeste van een citroen, melk, bicarbonaat, geweekte rozijnen
Citroencupcakes met meringue
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongeraffineerde suiker, sap van 2 citroenen, eieren, ongezouten boter, in blokjes gesneden, zachte boter
Pompoentaart
Ingrediënten: zoet kruimeldeeg, pompoenvlees, grote eieren, eidooier, donkerbruine suiker
Verse pasta
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bloem, eieren, zout, water, boter