Appeltaart met ricottavulling

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de taart aan de hand van de video.  ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Gebak 4 personen

Tiramisu met aardbeien en rabarber

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij voor de rabarbercompote de rabarber in kleine stukjes. Doe in een pot en voeg de rietsuiker toe. Zet op een ...
Ingrediënten: boudoirkoekjes (lange vingers), aardbeien, sinaasappel, rietsuiker, tijm
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de peertjes: Schil de peertjes. Snij in vier. Warm de honing met het water, steranijs, vanillestok en ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber

Meng het fruit met de esdoornsiroop en het sap.  ...
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Dessert 4 personen

Soepje van witte chocolade en prosecco peertjes van An Steyvers

An Steyvers

Smelt de chocolade au bain-marie. ...
Ingrediënten: peren (Conference), rietsuiker, Prosecco, kaneelstok, steranijs
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Yoghurt panna cotta met een gezouten caramel en gepocheerde peer

De keuken van de Meester

Panna cotta: Week de blaadjes gelatine in koud water , verwarm de honing, doe deze samen. Doe de room en yoghurt ...
Ingrediënten: room, peren, suiker, yoghurt, gelatine
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Meringuetaart met peren, slagroom, geroosterde hazelnoten en chocoladesaus

Jamie Oliver - Jamie at Home

...
Ingrediënten: grote scharreleieren of biologische eieren, ongeraffineerde basterdsuiker, zeezout, (van 400 gr) gehalveerde peren op siroop, hazelnoten, verwijder de schil
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Brits Dessert 4 personen

Panna cotta met rood fruit en citroenverbena

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de room samen met de suiker, het sap van de citroen, een beetje citroenverbena en voeg er de agar agar aan ...
Ingrediënten: frambozen, citroenverbena, citroen, suiker, agar agar
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Panna cotta van amandelmelk en druiven

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Week de gelatineblaadjes gedurende 3 minuten in koud water. Snijd de vanillestok in de lengte open. ...
Ingrediënten: amandelmelk, geroosterde amandelschilfers, melk, opgeklopte room, gelatineblaadjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Mokka semifreddo met Baileys, speculaas en gekaramelliseerde pecannoten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Laat de suiker tot lichtbruine karamel smelten in een pan. Zorg dat het niet te bruin wordt. Voeg de pecannoten ...
Ingrediënten: eieren, suiker, water, room, zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen