Bloemkoolsteak met paprikasaus en een gepocheerd ei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes
Ingrediënten: reerugfilet, boter, bloemkool, witloof, spruiten
Fazant Brabançonne
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: fazanten, opbinddraad, fijne spekreepjes, druivenbladeren, peper en zout
Kalfszwezeriken met Brugge pater
Ingrediënten: Brugge pater, geraspt, zwezeriken, gekookte ham, in sneetjes, peterselie, knolselder
Gebraad van Columbus varkensvlees, een charlotte van aardappel en witloof, een mousseline van kervel en chips van ham
Ingrediënten: Columbus varkensfilet, witloof, knolkervel, aardappelpuree, vleesjus
Ragout van stokmosseltjes en Perles Blanches met saffraan en knoflook
Ingrediënten:
Stoemp met rookworst en buikspek van Sergio Herman
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), uien, look, eieren, savooikool
Carpaccio van coquilles met asperges en zure room
Ingrediënten: Sint-Jacobsvruchten, witte asperges, groene asperges, zure room, boter
Filet pur, mousselinesaus met spekjes, gebakken witloof en veldsla met frietjes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie