Gerookte paling met rode biet en zure room

Sergio Herman

Vinaigrette Meng het rodebietensap met de olijfolie, de azijn en de sjalot en kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Bloemkoolsteak met paprikasaus en een gepocheerd ei

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Volg de video van Sandra Bekkari stap voor stap. ...
Ingrediënten: rode paprika's, look, amandelen, ,
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes

Boxy & Boxy

Eerst een beetje voorbereiding van groenten.Je maakt de blaadjes van het witloof en de spruiten los. En je snijdt ...
Ingrediënten: reerugfilet, boter, bloemkool, witloof, spruiten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Entrecote met tomatenboter

Wout Bru

Haal de boter de nacht voordien uit de koeling en bewaar op kamertemperatuur. Voeg in een recipiënt de worcestershiresaus ...
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Fazant Brabançonne

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Brand alle pluimen van de fazant weg met een bunsenbrander. Bind de fazant dicht met de draad en leg er een dubbele ...
Ingrediënten: fazanten, opbinddraad, fijne spekreepjes, druivenbladeren, peper en zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Fazant met witloof, spruitjes, rösti-aardappelen en roomsaus met Orval

Begin de dag op voorhand met de mosterdcrunch (A). Meng deel 1 van de bloem met het kastanjemeel, de hazelnootpoeder ...
Ingrediënten: fazant, Orval, boter, peper, zout
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant!: Coquilles met bloedworst en appel

Mijn Pop-uprestaurant!

Schil de appelen en snij in stukjes. Karamelliseer in een mix van bruine en gewone suiker en boter. Voeg fijngesneden ...
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Finale Mijn Pop-uprestaurant!- Lamskroontje wortel en raap

Mijn Pop-uprestaurant!

Begin met de papillot. Schil de kleine wortelen. Was ze. Kruid met peper, zout en olijfolie. Draai ze in een papillot. ...
Ingrediënten: lamskroon, panko, limoen, citroen, sinaasappel
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Ontbenen en opvullen van een duif

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het ...
Ingrediënten: duiven, boter, truffelpuree, foie gras, gehakt
Gevorderde Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen