Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Vanillecake
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Bewaarwafeltjes
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Heerlijk sapje op basis van selder, komkommer en peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: selder, komkommer, peer (+ 1 extra als het niet zoet genoeg is), gember, limoen
Homemade limonade met limoen en appelsien
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Oesters gepocheerd in beurre blanc met geitenkaas en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van