Vijf heerlijke zelfgemaakte oliën, azijn en vinaigrettes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode of groene chilipepers, look, roze peperbollen, Extra virgin olijfolie, rozemarijn
Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Gekarameliseerde ui met Ganda Ham
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Rode bieten stoemp
Ingrediënten: kristalsuiker, bloemige aardappelen, boter, room, verse rode bieten
Chocoladerol met aardbeien
Ingrediënten: kristalsuiker, cacaopoeder, bloem, eieren, ijskoude slagroom
Broodpudding met peperkoek
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: melk, peperkoek, donkerbruine suiker, oud brood, kaneelpoeder
Boerenpaté
Ingrediënten: ui, boter, gemalen keelsteke, grofgemalen varkensgehakt, grof gemalen varkenslever
Geplette appeltjes met pannenkoeken
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, appels, bruine suiker, sinaasappel (sap), eieren
Lacquemants in de grill
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: patisseriebloem, verse gist, melk, echte boter, kristalsuiker