Tongfilet in een romig sausje met kappertjes

Kook de aardappelen ongeveer 20 minuten in hun schil. ...
Ingrediënten: aardappelen, tongfilets, kerstomaatjes, kleine ui, kappertjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Fruitsalade "Onder De Palmbomen": kiwi, mandarijn en banaan

Pel de bananen en snij in de lengte in twee. ...
Ingrediënten: bananen, mandarijnen, kiwi's, ,
Voor kinderen Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Marsepeinbolletjes met kokos of cacao

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Ingrediënten: kokosolie, amandelen, honing, limoen, kokospoeder
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Kalfsoesters met rode kool en beukenzwammen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Ovenschotel met knolselderpuree, spitskool, oesterzwammen en kalfsgehakt

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ovenschotel aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Bessenmilkshake van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Mix de milkshake volgens het videorecept. ...
Ingrediënten: blauwe bessen, diepvries rood fruit, banaan, amandeldrink, kaneel
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

In de kijker: Aardbeien met romige Amaretto-munt crème

Snijd de aardbeien in kleine stukjes, strooi er wat suiker over en verdeel ze over de glazen. ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert

Griekse yoghurt met acaciahoning en muesli

Verwarm de oven voor op 180 °C. ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, honing, havervlokken, amandelschilfers, pecannoten
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Entrecote met tomatenboter

Wout Bru

Haal de boter de nacht voordien uit de koeling en bewaar op kamertemperatuur. Voeg in een recipiënt de worcestershiresaus ...
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen