In papillot: orecchiette met pesto, look en pancetta

Verwarm de oven voor op 250 graden Celsius. Kook de pasta gaar met wat olijfolie en zout. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Penne met alfalfa en saffraan

Laat de saffraan weken in 2 el water. ...
Ingrediënten: courgetten, in reepjes, groentebouillon, look, gesnipperd, saffraandraadjes, alfalfa (luzerne)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Americain préparé met verse frietjes en mayonaise

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de frietjes. Schil de aardappelen. Snij in schijfjes en daarna in frietjes van de gewenste dikte. Leg ...
Ingrediënten: rundvlees, dooiers, ajuin, peterselie, kappertjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Saltimbocca op de grill met courgettes

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Leg de kalfslapjes op het werkblad en kruid ze met peper en zout. Leg daarop de plakjes gedroogde ham, een plakje ...
Ingrediënten: eierdooiers, PH Italian Mix, rozemarijntakjes, courgette (of 2 kleine), mozzarella, in schijfjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Dagen Zonder Vlees: risotto met bospaddenstoelen, truffelolie en hazelnoot

Pieter Declercq

Snij de sjalot en look fijn. Hak de salie fijn. Rooster de hazelnoten en pijnboompitten in een pan zonder vetstof ...
Ingrediënten: risottorijst bv. Arborio, olijfolie, , sjalot, look
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Gebakken zalm met sesamkorst, wasabimayonaise en edamame

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de Romeinse sla. Neem een mooie schotel en leg wat Romeinse sla in de schotel. Snij de rest van de sla fijn. ...
Ingrediënten: edamamebonen, daikon, Romeinse sla, waterkers, sjalot
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Japans Salade 4 personen

Mosselen met lookboter en witte wijn

Piet Huysentruyt

Snij de sjalot en look grof. Cutter sjalot, look, peterselie met goede boter. Kruid goed met peper en zout. Rol ...
Ingrediënten: peterselie, look, sjalot, laurier, tijm
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Pasta met sugarsnaps en pesto van postelein

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de pesto en pasta aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: Parmezaanse kaas, winterpostelein, pijnboompitten (geroosterd), look, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Spaghetti Bolognaise

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kleur het gehakt aan in olijfolie. Snij de ui en voeg bij het gehakt. ...
Ingrediënten: gemengd gehakt, ui, wortelen, selderstengels, venkel
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans

Zoete puntpaprika's uit de oven met mozzarella en tomaat

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze heerlijke paprika's aan de hand van de video. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen