Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Tortilla met paprika en chorizo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Flandria rode paprika, Flandria gele paprika, Flandria groene paprika, Flandria ui, chorizo
Tapa van kleine inktvisringetjes met tomaten en basilicum
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: cayennepeper, boter, knoflook, ui, gepelde tomaten
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Vegetarische paella
Ingrediënten: Quorn worsten, olijfolie, ui, fijgesneden, knoflook, geplet, rode paprika, in stukjes gesneden
Pita's van lamsvlees met tzatziki
Indiaas rijstdessert of 'kheer'
Ingrediënten: kokosmelk, volle melk, suiker, basmatirijst, rozijnen
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie
Linzencurry
Ingrediënten: rode linzen (60 gr ongekookt), kardemompoeder, kerriepoeder, rode ui, rode peper