Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Polenta met spekjes, salie en parmezaan
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Gazpacho met watermeloen
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lichte gazpacho
Bruscetta met feta
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe tomaten, feta, rond wit boerenbrood, knoflook, verse basilicum
Toast met pesto
Ingrediënten: pijnboompitten, basilicumplanten, pecorino kaas, geraspt, knoflook, ontveld, olijfolie
Antipasti
Ingrediënten: parmaham, coppa, salami, opgelegde artisjokken, incapepertjes
Carpaccio met anjovis
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rundercarpaccio, mayonaise, gezouten ansjovissen, water, kappertjes