Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Naan met granaatappelraita
Verse pasta
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bloem, eieren, zout, water, boter
Citroenrijst
Ingrediënten: rijst, zonnebloemolie, zwart mosterdzaad, asafoetida, chana dhal (gele spliterwten)
Oriëntaalse marinade
Ingrediënten: chilipeper, Chinese 5-kruiden mix, sinaasappelsap, sinaasappelzeste, knoflook
Zelfgemaakte tomatenpassata
Verse penne maken
Ingrediënten: zout, olijfolie, eieren, pastabloem van harde tarwe
Spaanse minitortilla's van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: , tomaat, oranje paprika, sjalot, look