Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Zalmcarpaccio met krokante sla en zelfgebakken naanbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, volle yoghurt (evt. plantaardig), zout, lookpoeder, garam masala
Oosterse zalm met komkommer
Ingrediënten: zalm (met vel), suiker, sushi-azijn, chardonnay-azijn, komkommer (of 2 kleine komkommers)
Pittige zure noedel-vissoep
Ingrediënten: tamarindepulp, uitgeknepen in 5 dl water, houd het toegediende water, makreel, schoongemaakt, in zijn geheel , citroengrasstengel, wit gedeelte, fijngehakt, galanga, fijngehakt, verse kurkumawortel, fijngehakt
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Thaïse wontonsoep
Ingrediënten: wontonvelletjes, rauwe scampi (schoongemaakt), grijze garnalen, sojasaus, vissaus
Vietnamese lenterolletjes
Ingrediënten: look, ajuin, sojasaus, hoisinsaus, tofu
Salade van varkensgehakt met geroosterde rijst
Ingrediënten: pandanrijst, knoflook (fijngehakt), ragfijn gehakt citroengras, groene chilipeper (fijngehakt), neutraal smakende olie