Lasagne met zeevruchten
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bloem ('00), eieren, olijfolie, zout, bloem ('00)
Filet pur pizzaiola met frietjes en mayonaise
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Glutenvrije pizza met bloemkool, taleggio en aubergine
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bloemkool, zoete aardappel, ei, verse oregano, zeezout
Feest: lamsgebraad met tapenade en lente-ui
Ingrediënten: lamsgebraad (Europees lam), lente-ui, kerstomaatjes, tapenade (zwarte olijven), rozemarijn
Gestoofde lamsschenkel en gremolata met sinaasappel
Ingrediënten: lamsschenkels (Europees lam), sjalotten, wortelen, bouillon, kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier)
Zelfgemaakte ravioli met bolognaisevulling en gepofte kerstomaatjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kerstomaatjes (verschillende kleuren), look, olijfolie, peper, zout
Gevulde artisjok met Sint-Jakobsvruchten, granaatappel en avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Konijn met porcini, look en peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Ganda hamreepjes, konijn in stukken, champignons, shii-take, beukenzwammetjes
Babi pangang van Sofie Dumont
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: varkenslapjes , zoete ui, water, zout, basmatirijst
Simpele spinazie-ricottagnocchi
Ingrediënten: verse ricotta , geraspte Parmezaan , bloem , eieren , 1,5 tl grof zeezout