Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Kokosbeignets met mangocoulis en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Eton mess met matchameringue en rood fruit van Sofie Dumont
Ingrediënten: eiwit, zout, fijne suiker, bloemsuiker, matchapoeder
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Meringuetaart met peren, slagroom, geroosterde hazelnoten en chocoladesaus
Ingrediënten: grote scharreleieren of biologische eieren, ongeraffineerde basterdsuiker, zeezout, (van 400 gr) gehalveerde peren op siroop, hazelnoten, verwijder de schil
Soort soufflé van rabarber en custard
Ingrediënten: zeezout, rabarber, poedersuiker (plus 2 eetlepels extra), gemberkoekjes, biologische eieren (voor 4 eiwitten, 1 eigeel)
Chocoladepudding met kokosmelk, perzik en meringue
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ei, maïzena, rietsuiker, melk, donkere chocolade
Panna cotta met aardbeien, gember en koriander
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken