Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers

Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius. ...
Ingrediënten: lijnbaars, grof zeezout, eiwit (2 eieren), venkel, kerstomaatjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Matambre: Argentijnse rollade met spinazie en tomatensaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de eitjes hard in 10 minuten. Schil en snij de wortelen in balkjes. Pel en snij ook het sjalotje fijn. Stoof ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Hoofdgerecht 4 personen

Flammkuchen met bacon en peer

Kneed met de mixer met deeghaken of in de keukenmachine de bloem, gist, olijfolie, een flinke snuif zout en warm ...
Ingrediënten: bloem (gezeefd), droge gist (7g), olijfolie, zout, handwarm water
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Quiche met makreel, roomkaas en pastinaak

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng de bloem, het zout en de boter tot een zanderige structuur. Voeg het water toe en meng kort. Laat opstijven ...
Ingrediënten: bloem, boter, water, zout, gerookte makreel
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Japanse gebakken rijst met buikspek en kimchi

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Spoel de Japanse rijst en doe in de rijstkoker. ...
Ingrediënten: gezouten buikspek, japanse rijst, Knorr Vloeibare Kippenbouillon, sojasaus, bruine suiker
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Japans 4 personen

Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Snijd de ham in blokjes. ...
Ingrediënten: dikke snee rauwe ham (100g), olijfolie, bloem, melk, nootmuskaat
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Spaans Hapje 6 personen

Aardappeltortilla met lauwe salade

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180 °C. ...
Ingrediënten: rode puntpaprika's, vastkokende aardappelen, olijfolie, grote ui, pruimtomaten
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Mexicaans Salade 4 personen

Tartiflette met gepimpte salade

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 200°C. ...
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, gerookt spek in dikke sneden, ui, knoflook, tijm
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Paëlla van zeevruchten

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Fileer de rode poon en pel 300 g scampi’s. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen