Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze

Was de mosselen en de venusschelpen grondig. ...
Ingrediënten: chilipepertje, groene selder, look, ui, venusschelpen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Bouillon met shiitake en sint-jacobsvruchten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Laat de bouillon een 5 tal minuten trekken met de gember, rode peper en citroengras. ...
Ingrediënten: visbouillon, shiitakes, Sint-Jacobsvruchten, wortelen, selder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Soep 4 personen

Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Giet het sap van de krab af. Duw goed uit.  ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Pittige kokos- en noedelsoep

...
Ingrediënten: Quorn stukjes, gedroogde champignons (shiitake, oesterzwam, porcini), Thaise rode curry pasta, afgeroomde kokosmelk, Parijse champignons
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Soep 4 personen

Maki sushi met zalm en ei

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kook de kleefrijst gedurende 20 min. Laat de rijst afkoelen en voeg rijstazijn, peper en zout bij naar smaak. ...
Ingrediënten: komkommer, eieren, noriblaadjes, verse zalm, rijstazijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Voorgerecht 4 personen

Mosselen met witte wijn met limoengras, gewokte zeekraal en spinazie

Dagny Ros Asmundsdottir

Verhit de olie in een kookpot en voeg toe: 2 fijngehakte stengels limoengras, 2 geplette teentjes look, een halve ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Spaanse mosselen met gedroogde ham en aïoli

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kook de mosselen op klassieke wijze. Haal ze uit de schelp. Snijd de ham in reepjes en rol de mosselen erin. Steek ...
Ingrediënten: olijfolie mayonaise, olijfolie, eidooier, stokbrood, gedroogde ham
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans Voorgerecht 4 personen

Gebakken rijst met vijfkruidenpoeder en gewokte selder

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Was de bleekselder goed en haal de stengels van elkaar. Trek de blaadjes eraf en hou deze bij om de wokschotel ...
Ingrediënten: bleekselder, vijfkruidenpoeder, rijst, appelen (bijv. boskoop), zeezout
Beginner Minder dan 15 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Caesarsalad met ham en Comté

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd 4 stukjes ham van 5 op 8 cm. Kruid met PH vleeskruiden, PH BBQ peperkruiden en smeer in met een weinig PH ...
Ingrediënten: romeinse sla, PH classic vinaigrette, hesp van 1 cm dik, Comté kaas (0,5 cm dik), kappertjes
Beginner Minder dan 15 minuten Amerikaans Salade 4 personen

Tom Yam Kung

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de glasnoedels gaar. Giet af en spoel onder koud water ...
Ingrediënten: ongepelde zoete garnalen, glasnoedels, arachideolie, visfumet, rode currypasta
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen