Dipsaus: guacamole
Hasselback krieltjes met lekkere dilledipsaus
Ingrediënten: fleur de sel, rozemarijn, krieltjes, olijfolie, peper
Tortillamuffins met crumble van spek
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Wortelcakejes met yoghurt-topping
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, kokosolie, volkoren speltmeel, amandelmeel, gemberpoeder
Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen