Tortillamuffins met crumble van spek
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
De beste kalkoen van de wereld
Ingrediënten: kalkoen van 6,5 à 8 kg, kruidenboter, clementines, rozemarijn, tijm
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Romig soepje van avocado & komkommer
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Tajine met lam, pruimen en amandelen
Ingrediënten: lamsschouder, olijfolie, peper en zout, ajuinen, wortelen