Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Tortillamuffins met crumble van spek
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gyozas met ponzu saus en chili olie
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Tempura van peterselie, rijst en champignons
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: peterselie, champignons, bruisend water, fijngemalen rijst, maïszetmeel
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Rauwe zalm met zure room en bieslook
Ingrediënten: rauwe zalm, zure room, bieslook, zwarte peper en zout, olijfolie