Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Tortillamuffins met crumble van spek
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Thais soepje met pompoen en king krab
Ingrediënten: butternut pompoen, chatka king crab, fijngesneden sjoltten, look, zeer fijn gesneden, chilipeper, stengel en zaadjes verwijderd en fijngesneden
Pompoensoep met scampi’s, citroengras, koriander en chili
Ingrediënten: citroengras, pompoen, uien, chilipeper (naar smaak), knoflook
Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze