Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gevulde inktvis op Siciliaanse wijze
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: venkelknol, ui, look, warmoes, ansjovisjes
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Gnudi met salieboter, tomatensaus en erwtencrème van Marie en Andy
Ingrediënten: semola of griesmeel, ricotta, Parmezaanse kaas, peper, nootmuskaat
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond