Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Aziatisch kippensoepje, varkenskroon met dauphine aardappelen en blackwellsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ui, lente-ui, prei, look, citroengras
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Trifle van peer, pudding en cake
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: melk, maïzena, rietsuiker, eidooiers, vanillestokken
Lamsribbetjes met paneermeel, peterselie en citroen
Ingrediënten: volkoren- of zuurdesembrood, fijngehakte bladpeterselie, citroen (fijngeraspte schil), look, olijfolie
Gerookte rode biet met gegrilde biefstuk en cottagecheesevinaigrette
Ingrediënten: rode bieten, verwijder de uiteinden, bosje verse rozemarijn, pluk de blaadjes, rode wijnazijn, extra vierge olijfolie, zeezout en versgemalen zwarte peper