Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Ceviche van scampi's met nacho's en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Gebakken kippenblokjes met maïssalade en chilimayonaise
Ingrediënten: gekookte maïskolf of, maïs, platte peterselie, fijngesnipperde rode ui, feta
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Vistaco met frisse groentjes en chipotlesaus
Ingrediënten: tortilla's, witte vis naar keuze, komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder
Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise
Ingrediënten: pladijsfilets in grote stukken gesneden, ei, bloem, Japans broodkruim (panko), zeezout
Lamssamosa's met groenten
Bang Bang Bhaji's van Foodtruck Mission Masala
Ingrediënten: bloem, komijnzaad, korianderpoeder, Kashmiri chili poeder (Deggi Mirch), geelwortel of kurkuma
De Feestkeuken van Sofie: Mini worstenbroodjes ‘veggie & meat’
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie