De ideale restverwerking: groentenquiche
Pompoen-havermoutwafels en pompoensmoothie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: pompoenen, mango's, wortelsap, frambozencoulis, sinaasappels
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: speculaaskoekjes, kokosvet (of boter), zeste van sinaasappel, witte chocolade, vanillestokken
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Kaasquiche met Provençaalse tomaten
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room
Pasta met verse truffel
Ingrediënten: olijfolie, sjalot, fijngesneden, look, fijngesneden, champignonbouillon, light room
Risotto van quinoa
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: quinoa, witte wijn, water, PH Groentebouillon, eidooiers